Devils Eggs med kallrökt lax

Supertrevligt tillskott på buffébordet, särskilt kring påsk och midsommar. Vår kallrökta lax utgör kronan på verket. Låt er väl smaka!

Devils Eggs med kallrökt lax

Gör så här

Börja med att skala och halvera dina hårdkokta ägg, gröp sedan ut gulorna lite försiktigt och lägg dem i en skål. Mosa ihop äggulorna med majonnäs, dijonsenap och äppelcidervinäger. Smaka av med lite salt och peppar. Skopa tillbaka äggröran i halvorna och toppa med vår kallrökta lax, finhackad gräslök och paprikapulver.

Ingredienser

För 12 stycken halvor
6 st hårdkokta ägg
100 g Kallrökt lax från Norum
3 msk majonnäs
1 tsk dijonsenap
1 tsk äppelcidervinäger
Salt och peppar
Finhackad gräslök
Paprikapulver

Relaterade produkter

Kallrökt lax, färdigskivad
Logotyp